Györgypál László József 2010

Luări de cuvânt: 1

Propuneri: 0

Întrebări: 2

Votare

 

Întrebări:

 26.02.2010. Domnul consilier Györgypál László pune întrebarea de ce este necesară întocmirea declaraţiilor, act folosit până acum pentru decontarea benzinei, dacă a fost adoptată o hotărâre cu privire la modul de rambursare al cheltuielilor efective de transport ocazionate de deplasările consilierilor județeni.

26.02.2010. Domnul consilier Györgypál László, menţionează că pe aparatul de vot sunt trei butoane: da, nu şi abţinere. Prin apăsarea butonului abţinere consilierul îşi exprimă voinţa de a se abţine, deci nu doreşte să voteze nici cu nu nici cu da. S-a întrebat dacă există cazul în care se poate abţine şi de la abţinere? A mai precizat că este obligaţia consilierului de a apăsa un buton.

 

Propuneri:

 

Luări de cuvânt:

22.04.2010. Domnul consilier judeţean Györgypál László informează pe domnul Árus, că o sursă poate fi folosit cu scopul stabilit de finanţator. Când sumele nu vor fi destinate pentru conferinţe nu vor fi folosite pentru conferinţe, dar dacă acest sprijin a fost primit pentru organizarea conferinţei nu poate fi folosit pentru alt scop. HOT.88/2010

 

Votare:

 DA 196

NU 0

Abținere 0

Nu a Votat 15

Absent 123

 

GyorgypalLaszloJozsef2010