Editura Hargita Népe - 05.05.2015

CONSILIUL JUDEŢEAN HARGHITA

ANUNŢ

Consiliul Judeţean Harghita organizează concurs
pentru ocuparea funcţiei de manager a Editurii Hargita Népe

 

Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Harghita, din Miercurea-Ciuc, Piaţa Libertăţii nr. 5, judeţul Harghita.

Candidaţii pot depune mapa de concurs în plic sigilat (nesemnat), Proiectul de management privind soluţii concrete ale rezultatelor preconizate, precum şi estimarea resurselor şi mijloacelor necesare îndeplinirii cerinţelor stabilite prin Caietul de obiective, pe suport de hârtie şi în format electronic (radulymaria@judetulharghita.ro) până la data de 05 mai 2015, ora 12,00, la sediul Consiliului Judeţean Harghita, camera 132, Compartimentul resurse umane din cadrul Direcţiei generale management.

1. Condiţiile de participare

Condiţii generale:

  1. să aibă cetăţenie română sau cetățenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
  2. să aibă capacitate deplină de exerciţiu;                                        
  3. să întrunească condiţiile cu privire la studiile universitare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Condiţii specifice:

  1. studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de activitate al instituţiei (drept / economic / științe sociale / științe umaniste);
  2. vechime  într-o funcție cu studii superioare - minimum 3 ani;
  3. cunoştinţe de utilizare a calculatorului;
  4. cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională (nivel mediu).

2. Dosarul de concurs va cuprinde:

  1. cerere de înscriere la concurs;
  2. copia actului de identitate;
  3. curriculum vitae, model european (conform H.G. nr. 1021/2004);
  4. copii ale diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
  5. copia carnetului de muncă, sau după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei;
  6. cazierul judiciar;
  7. adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate;
  8. Proiect de management pe o durată de 3 ani: 2015–2018, pentru Editura Hargita Népe.

Copiile după actele de mai sus se prezintă în copii legalizate sau vor fi însoţite de documente originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs (la camera 132, sediul Consiliului Judeţean Harghita).

Proiectul de management va fi elaborat de candidaţi fără a fi personalizat, fără a avea semnături şi fără a conţine indicii privind identitatea autorului, cu respectarea cerinţelor din caietul de obiective şi a prevederilor legislaţiei indicate în bibliografie, 15 pagini + anexe şi trebuie să conţină punctul de vedere al candidatului asupra dezvoltării şi evoluţiei Editurii Hargita Népe, în perioada 2015–2018.
Candidaţii pot solicita informaţii suplimentare necesare elaborării Proiectului de management, în baza unei cereri motivate.

3. Regulamentul de organizare şi desfăşurare  a concursului de management şi de soluţionare a contestaţiilor şi Caietul de obiective la concursul de management organizat pentru Editura Hargita Népe au fost aprobate prin Dispoziția Președintelui Consiliului Judeţean Harghita. Anexele dispoziției sunt afişate pe site-ul Consiliului Judeţean Harghita (www.judetulharghita.ro).

De asemenea, la solicitarea candidaţilor, vor fi puse la dispoziţie, pe suport de hârtie sau în format electronic, Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de management şi de soluţionare a contestaţiilor şi Caietul de obiective la concursul de  management, organizat pentru Editura Hargita Népe.

4. Informaţii suplimentare se pot obţine de la Consiliul Judeţean Harghita, Compartimentul resurse umane, camera 132 sau telefon 0266-207700, interior 1406/1408.

Borboly Csaba, președinte


 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«mai, 2024»
lmmjvsd
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774