Consiliul Judeţean Harghita
joi, 18 aprilie 2024 04:11:23
Ajutor din partea judeţului Harghita pentru judeţul Vrancea

Consiliul Judeţean Harghita a alocat un ajutor de urgenţă în valoare de 100 mii lei Consiliului Judeţean Vrancea în data de 17 februarie 2012 în cadrul şedinţei a consiliului în casa de cultură a satului Cetăţuia (comuna Sânsimion).

 

Consiliul Judeţean Harghita a reacţionat rapid după ce în data de 16 februarie, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a solicitat ajutor, judeţul Vrancea fiind în situaţie dificilă din cauza căderilor abundente de zăpadă.

„Suntem solidari cu locuitorii din judeţul Vrancea, care pot conta de harghiteni, pentru că această situaţie oricând ar putea fi una inversă" – a declarat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.

„Chiar dacă suntem un judeţ mic şi cu posibilităţi financiare reduse, am alocat o sumă de 100 mii lei cu gândul că acele oameni care sunt în necaz trebuie să fie ajutaţi indiferent de greutăţile cu care confruntă judeţul Harghita. Personal cred că solidaritatea între comunităţi trebuie să fie un lucru important în cadrul activităţilor pe care îl desfăşurăm în interesul cetăţenilor" – a mai spus preşedintele consiliului judeţean.