Programul Operativ Regional
miercuri, 24 aprilie 2024 01:57:37

Despre domeniile care necesită a fi dezvoltate în județul Harghita

Consiliul Județean Harghita se străduiește ca prin intermediul sondajelor, investigațiilor și a sondajelor de opinie on-line să fie la curent cu...
(0 Votări)42 vizualizări

Consiliul Județean Harghita se străduiește ca prin intermediul sondajelor, investigațiilor și a sondajelor de opinie on-line să fie la curent cu poziția locuitorilor din județ în legătură cu acele domenii care necesită mai degrabă să fie dezvoltate, deoarece în acest an demarează al doilea ciclu de dezvoltare, perioada 2014-2020. 

În perioada 14 ianuarie-14 martie, pe paginile de web ale Consiliului Județean Harghita s-a putut vota în legătură cu acele domenii din județul Harghita care necesită mai degrabă a fi dezvoltate în perioada 2014-2020. Având în vedere numărul răspunsurilor primite, rezultatele nu reprezintă punctul de vedere al totalului populației din județul Harghita, însă oferă o imagine reală asupra punctului de vedere al publicului. În opinia respondenților toate domeniile au nevoie de inovare și modernizare.  Sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii este acel domeniu care a adunat cele mai multe voturi, populația considerând ca fiind oportună sprijinirea dezvoltării acestora în următorul ciclu de dezvoltare care se va întinde pe durata a șapte ani. 

Următoarea întrebare la care vă rugăm să răspundeși este cea referitoare la suma pe care o cheltuiți lunar, per membru de familie, pentru achziționarea de alimente.

Răspunsul la această întrebare îl puteți da pe paginile de web ale Grupului de Analiză al Consiliului Județean Harghita sau cel al programului de dezvoltare economică intitulat Împreună pentru un viitor stabil!, sau accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1qdU7U_hko1ZxvIGaB5xaqStL-g1vBQ0OjfXt2he6e5A/viewform