2018-as éves beszámoló a Vasas Femina FC részéről

A Vasas Femina FC közleménye

(0 Szavazat)10 megjelenítés

Mielőtt néhány számadatot közölnék, szeretném elmondani, hogy 2018 az ezüst éve a Vasas Femina FC értékelésében. 

Az elmúlt bajnokságban ezüstöt szerzett az első számú csapatunk az első ligában, ne feledjük, hogy  hajszálnyira voltunk a Románia Kupa döntőjétől, ezüstöt szerzett a második számú csapatunk a másodosztályban és ezüstöt szerzett az U15-ös csapatunk, amely harmadjára nem tudta megvédeni a bajnoki címét, ennek ellenére vagy éppen ezért  bátran állíthatjuk, hogy  fennállásunk legsikeresebb évét zártuk, még akkor is, ha nem vagyunk teljesen a végénél, mivel az első számú csapatunknak még hátra van egy bajnokija, illetve két korosztályunk, az U13 és az U11, december közepén még mérkőzik Kolozsváron egy országos tornán. A 2018-19-es bajnokságban a felnőtt csapatunk a 4. helyen van jelenleg, de az utolsó fordulóban akár a második hely is elérhető. A Románia kupában ismét a legjobb 8 között vagyunk, ebben a sorozatban jövőre folytatódnak a küzdelmek. Második számú csapatunk a második liga első szériáját 3 pont előnnyel vezeti az őszi fordulók után. Ennek a csapatnak a magja az a korosztály, amely éveken át az ifjúsági élvonalban volt, többször bajnoki címet is szerezve. Két játékost adtunk a román felnőtt válogatottnak, illetve 3-at a moldávnak, 3-at az U 19-nek, 6-ot az U17-nek, 4-et az U15-nek. Ebben az évben 7 edzőt foglalkoztattunk, amiből 2 erőnléti és egy kapusedző.

99 hivatalos junior meccset játszottak csapataink az év folyamán illetve 37 felnőtt mérkőzést az első két osztályban illetve a Román Kupában, ezért több mint 33 ezer kilométert utazott összesen 82 játékosunk. Természetesen ez a tevékenység, amit azért fordítottunk le számokra, hogy látványosan érthetőbb legyen, nem kivitelezhető támogatók, illetve támogatások nélkül. Ebből a szempontból három lábon állunk, Székelyudvarhely Önkormányzata, Hargita Megye Tanácsa valamint magánvállalkozások ezekből is kiemelten a Magdolna Impex KFT.

Főtámogatónk, a Magdolna Impex nélkül nem tudtuk volna átvészelni azokat az időket amikor a régi városvezetés egyszerűen ellehetetlenítette a működésünket, ami a szomorú, hogy ennek a mai napig nem tudjuk az okát. Visszatérve a Magdolna Impexre, már 4 éve támogatónk és 3. éve a Vasas Femina főtámogatója.  Mióta biztosítanak egy biztos anyagi hátteret, a csapat felnőtt szinten is legjobb eredményeit tudta produkálni.

Hargita megye Tanácsa egy másik stabil partnerünk, ahol évek óta sikeresen pályázunk, ennek nagyon fontos szerepe volt főleg azokban az előbb említett nehéz időkben. Az idei évben is volt két sikeres pályázatunk a Hargita Megye Tanácsa által kiírt pályázatok között, amit ezúton is megköszönünk, csakúgy mint az elmúlt évek támogatását is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatallal valamint az új városvezetéssel normális kerékvágásba sikerült terelni a kapcsolatunkat, nekik is, ezúton is köszönjük a sikeres pályázatokat, és nem utolsó sorban minden olyan vállalkozásnak, amely bármilyen formában hozzájárult az éves tevékenységünk lebonyolításához. Köszönjük szépen!


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774