A Ditrói DITRIDERS Sportklub beszámolója

A Ditrói DITRIDERS Sportklub közleménye

(0 Szavazat)14 megjelenítés

A Ditrói DITRIDERS nevű Sportklub, 2018-ban, igyekezett elérni a kitűzött célokat. Az előző évtől eltérően, kihagyva a Magyar Országos Bajnokságban való szereplést - tőlünk független okok miatt - a Román Nemzeti Bajnokságban, ugyanakkor számos regionális és helyi rendezésű versenyen, valamint nemzetközi szintű versenyeken vettek részt a versenyzőink, kiváló sikereket elérve, a kemény munkának és nem utolsó sorban a támogatóinknak köszönhetően.   

   A teljes év folyamán, összesen több mint 50 versenyen vettünk részt, nagyon megfeszített tempóban, úgy a motorbicikli-, mint a quad kategóriában, különféle szakágakban, mint a MotoCross, EnduroCross, Enduro, Hard Enduro valamint Super Enduroban.

   Mindenik szakág a maga nemében, külön – külön szaktudást igényel, mint ilyen nem voltak könnyű helyzetben a versenyzőink, de mivel szeretik a kihívásokat, így könnyebben vették az akadályokat.

   Versenyzőink úgy a motorbicikli mint a quad kategóriában minden szinten megméretkeztek, mint ilyen első, második, harmadik osztályban valamint veterán kategóriában.

   A 2018-as évben az Endurocross szakágban sikerült több országos bajnoki címet megszerezni, pontosabban veterán kategóriában Domokos Csaba ért el első helyet, másodosztályban Fórika Krisztián és harmadosztályban pedig Fórika Roland szereztek első helyet.

Quad kategóriában a profi osztályban motocross szakágban Kovács Gergő ért el első helyezést csapattársaihoz hasonlóan lett országos bajnok.

 Sajnos az Enduro szakágban nem hirdetnek győztest ugyanis szervezési hiba miatt az utolsó futam nem került megrendezésre mint ilyen a szabályzat értelmében nem lehet győztest hirdetni. Ez nem érinti jól a versenyzőinket mert itt úgy a profi mint a veterán osztályban szintén országos bajnoki címet szerezhettünk volna Kovács Balázs és Domokos Csaba személyében és a többi versenyzőnk is dobogóra kerülhetett volna.

   Ezeken a helyezéseken kívül számos helyi és regionális rendezésű versenyen értek el versenyzőink kiváló helyezéseket I, II, III helyeken, amelyekre legalább olyan büszkék vagyunk mint az Országos Bajnokságban elért eredményekre ugyanis ebben az esetben is nagyon színvonalas versenyekről beszélünk.

   Kovács Balázs személyében ez év végén és a jövő év első felében részt veszünk több világbajnoki futamon melyre a felkészülés jelenleg is tart, sajnos versenyzőnk egy kissé későn jutott motorhoz, amellyel hatékonyan tud felkészülni és ugyanakkor versenyezni is, ez kissé hátráltatta a hatékony felkészülést de bízva a sportoló elszántságában, valamint tehetségében reméljük, hogy egy tisztes helytállásban lesz részünk, ez is a célunk egyenlőre.

   Ez alkalommal szeretnénk megköszönni kivétel nélkül minden támogatónk önzetlen segítségét, mint ilyen Hargita Gyöngye R.T. Ditró Község, Kolor Disegn Kft., Csontforest Kft, Fotrans Detroit Kft, Patrick Moto, Panferanto Kft, Technotext Kft, közöttük kiemelten Hargita Megye Tanácsának támogatását, hiszen egy ilyen költséges sportnak az ilyen magas szinten való művelése rengeteg anyagi költséggel jár, segítség nélkül szinte lehetetlen ilyen eredményeket elérni, éppen ezért vagyunk hálásak a támogatóinknak a 2018-as évben nyújtott támogatásért.

                                                                                  DITRIDERS SPORTKLUB

                                                                                    Kovács Árpád András

                                                                                                 Elnök


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774