Elismerés jár a sportolóknak

A megyei tanács támogatja a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség tevékenységét

(0 Szavazat)26 megjelenítés

Hétfőn Csíkszeredában, kedden Székelyudvarhelyen díjazta a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség (HMLSZ) a megyei felnőtt és ifjúsági bajnokságban szereplő csapatokat.

A csíkszeredai díjátadó ünnepségen a HMLSZ vezetősége és a csapatok képviselői mellett részt vett Szentes Antal megyei tanácsos is, mint Hargita Megye Tanácsa sport- és ifjúsági bizottságának titkára, aki tolmácsolta Borboly Csaba megyeitanács-elnök üdvözlő sorait is.

– Először is gratulálok a megyei felnőtt és ifi bajnokságban díjazott csapatoknak az elért eredményekhez. Sportolóink öregbítik térségünk hírnevét, és támogatjuk a nem kevés fizikai és anyagi ráfordítással járó felkészülést. És emellett kiemelten fontosnak tartjuk azokat a programokat, amelyek mozgásra ösztönzik a lakosságot, hiszen ez elengedhetetlen az egészségmegőrzés szempontjából. Gratulálok a sportolóknak és a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetségnek a kifejtett munkához és az elért eredményekhez, további sikeres mérkőzéseket és jó munkát kívánok mindannyiuknak! – írta levelében Borboly Csaba.

A díjátadón Tamás Zoltán, a HMLSZ elnöke elmondta, ez évben nyolc nyertes pályázatuk volt a megyei tanácsnál, összesen 50 ezer lej értékben. A pályázati összegből felszereléseket, labdákat és serlegeket vásároltak a csapatoknak, illetve hozzájárultak minden csapat egy-egy mérkőzésén a játékvezetői díj fedezéséhez.

Szentes Antal megyei tanács rámutatott arra, hogy a megyei tanács 600 ezer lejt fordított sportpályázatokra: a beérkező 84 pályázat közül 83 részesült pozitív elbírálásban. Augusztus 22-én, kedden délután a székelyudvarhelyi sportcsarnokban a pályázat útján elnyert felszereléseket osztották ki a különböző bajnokságokban szereplő csapatoknak.

A megyei tanács sportpályázatának részleteit, valamint a nyertesek listáját megtalálják az intézmény honlapján: http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/programok/aktiv-palyazatok/sport-program.html.

 

Csíkszereda, 2017. augusztus 23.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774