Lejárt a Hargita Megye Tanácsához benyújtható pályázatok leadási ideje

(0 Szavazat)89 megjelenítés

Közel 650 pályázat érkezett be április 9-ig, csütörtökig, a Hargita Megye Tanácsa által idén meghirdetett pályázatok leadásának utolsó napjáig. A megyében működő civilszervezetek és egyházak kulturális, ifjúsági, családi, sport-, tűzoltó-, népviselet- és turisztikai programjaik megvalósítására nyújthattak be pályázatot. A megyei tanács alintézményeként működő szociális és gyerekvédemi igazgatósághoz május 15-ig, illetve a vidékfejlesztési egyesülethez április 20-ig még benyújthatók a pályázatok.

A pályázóknak nagy segítségükre voltak a megyei tanács területi irodái, hiszen biztosították a távolabbi helységekből leadott pályázatok időbeni beérkezését a megyeszékhelyre és az iratok iktatását.

Mindegyik kategóriára külön elbíráló bizottságot hív össze az intézmény, amely a pályázati útmutatóban feltüntetett, jóváhagyott kritériumok alapján értékeli ki és bírálja el a beérkezett pályázatokat.

– Az elbírálás óriási figyelmet, aprólékos ellenőrzési munkát igényel, sok időt vesz fel, de a hónap végéig igyekszünk minden pályázatot részletesen megvizsgálni, és ezt követően az eredményeket is kihirdetni – nyilatkozta Borboly Csaba megyeelnök.

Az elbírálások kritériumai közé tartozik a projekt tevékenységének tiszta és pontos felvázolása, megindoklása és célja, a költségvetés pontos és részletes bemutatása, valamint a program várható eredményeinek becslése. A legfontosabb, hogy a megyei tanács minél hamarabb megkösse a szerződést a nyertes pályázókkal, hiszen a törvény értelmében csak azok a programok kapnak támogatást, amelyeket a szerződés megkötése után rendeznek meg.

Csíkszereda, 2015. április 13.


További információk: Aktív pályázati kiírások

[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774