Modern felszereléssel gazdagodott a Csíki Titánok csapata

Hargita Megye Tanácsa pályázati támogatásával segíti a színvonalas versenyzést

(0 Szavazat)67 megjelenítés

A régióban egyedülálló pontozórendszert sikerült beszereznie a Csíki Titánok csapatának Hargita Megye Tanácsa támogatásával. A taekwondos csapat a megyei tanács sportpályázatán nyert támogatást, a berendezés a versenyek színvonalát emeli és biztosítja a tiszta mérkőzést.

Országos szinten is csak néhány klub tulajdonában van ilyen rendszer, amely az érzékelővel ellátott lábfejvédőknek és testvédőknek köszönhetően automatikusan számolja a pontokat, és kizárja a csalás esélyét.

A Csíki Titánok szombaton, július 1-jén a Csíkszeredában megtartott IV. Csíki Titánok Kupán be is mutatták az új pontozórendszert, amelynek segítségével jobban fel tudnak készülni országos és magasabb szintű versenyekre.

A taekwondo csapat márciusban az országos bajnokságon több országos bajnoki címet, de második és harmadik helyezést is szerzett. Júniusban Nagyváradon egy nemzetközi taekwondo versenyen hat versenyzővel vettek részt, ahol egy első, négy második helyet és három negyedik helyezést értek el. Dombi Gyula elnyerte a nemzetközi verseny legjobb sportolója címet is, a verseny kiváló lehetőség volt arra, hogy felmérjék, hol áll a csapat nemzetközi szinten, nyilatkozta Dombi Beáta Éva, a Csíki Titánok Sportklub elnöke.

Idén további hazai és nemzetközi megmérettetésen vesz részt a csapat.

– Fontosnak tartjuk úgy a tömegsport, mint a versenysport támogatását, ezért idén megnöveltük sportpályázataink keretösszegét. Sportolóink jó eredményeikkel öregbítik térségünk hírnevét, és fontos, hogy gyerekeink is jó példát lássanak. Prioritásként kezeljük a lakosság mozgásra és egészséges életmódra való ösztönzését, ezért igyekszünk több sportágban is fejleszteni, legyen szó kinti mozgási lehetőségről vagy teremsportról – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Csíkszereda, 2017. július 3.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774