Consiliul județean dorește să dea o mână de ajutor întreprinzătorii locali cu site-ul de achiziții publice

Primăriile, prin încărcarea ofertelor proprii, contribuie la dezvoltarea portalului

(0 Votări)33 vizualizări

Primăria comunei Leliceni a semnalat faptul că va încărca achizițiile instituției pe site-ul creat de către Consiliul Județean: http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/, primul material a apărut deja pe pagină: http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/node/1294

Datorită promovării Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, tot mai multe instituții semnalează intenția de se înscrie pe site, printre acestea se numără primăriile din Odorheiu-Secuiesc și Sărmaș, precum și Școala Specială de Artă și Meserii „Sfânta Ana” din Miercurea Ciuc.

Consiliul Județean Harghita atrage atenția primăriilor din județ asupra utilității acestui site, acesta oferă sprijin întreprinzătorilor locali, pentru a fi informați în mod direct despre achizițiile publicate de către instituțiile publice județene.

Site-ul existent a fost creat prin restructurarea și modernizarea site-ul original creat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita în luna mai a anului 2016, din site-ul http://cumpararidirecte.investinhargita.ro care a fost premiat de către cel mai popular portal din domeniu din țară, Administratie.ro, la categoria celor mai bune practici. După lansare, s-a făcut un sondaj privind utilitatea paginii web, iar 97% dintre respondenți au considerat că site-ul este util.

„Site-ul a fost dezvoltat pentru a permite întreprinzătorilor locali să afle în timp util achizițiile publice și achizițiile directe. Site-ul este ușor de utilizat și gratuit, deci încurajăm primăriile și întreprinzătorii să profite de această ocazie. Am fost încântați când consiliul local din Leliceni și-a încărcat ofertele, ceea ce este un bun exemplu pentru alte primării. Din ce în ce mai multe achiziții publice vor fi disponibile pe site, astfel și companiile se pot abona pe pagină. Până la momentul actual am cerut oferte de preț la achizițiile directe de sumă mică, în valoare de mai mult de zece milioane de lei și am trimis mai mult de o sută de mii de notificări prin e-mail celor care vor să se aboneze pe site”, a declarat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Miercurea Ciuc, 4 octombrie 2017


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774