Consiliul județean sprijină activitățile destinate familiilor

Luăm decizii bune, atunci când petrecem mai mult timp în sânul familiei

(0 Votări)41 vizualizări

„Este din ce în ce mai puțin timpul pe care îl petrecem în sânul familiei: tinerii pleacă în străinătate să-și găsească cele necesare traiului, iar părinții sunt nevoiți să lucreze mai mult și astfel petrec mai puțin timp cu copiii lor, deși nimic nu este mai prețios decât timpul petrecut în sânul familiei”, a afirmat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita în legătură cu programul de finanțare a activităților destinate familiilor. 

Președintele consiliului județean a catalogat ca fiind important rolul familiei: parcursul vieții fiecăruia dintre noi începe în familie, obstacolele și provocările pe care le întâmpinăm se rezolvă în familie, familia reprezintă pentru fiecare dintre noi și sursa fericirii. Având în vedere acestea, instituția acordă finanțare nerambursabilă pentru sprijinirea organizării unor forumuri, întâlniri, conferinţe sau seminarii destinate familiilor din judeţ, respectiv sprijinirea organizării unor evenimente pentru copii, programe bebe-mame. Totodată, scopul programului este și promovarea prin intermediul acestor programe a informațiilor practice legate de familie și copii, astfel contribuind la crearea unui mediu propice activității desfășurate de acestea.

Cu privire la concursul de proiecte, vicepreședintele consiliului județean Biró Barna Botond, a ținut să menționeze că documentația necesară este accesibilă pe următorul link http://judetulharghita.ro/consiliul-judetean-harghita/programe/proiecte-cjhr-active/program-destinat-familiilor.html. De asemenea, acesta a îndemnat asociațiile să profite de această oportunitate și să depună din timp documentația.

Suma cadrul aprobată pentru acest an este de 50.000 lei, data limită de depunere a solicitării de finanțare este 19 aprilie, ora 12,00, documentația putând fi depusă și la birourile teritoriale ale consiliului județean până la ora 10,00 a aceleiași zi.

Miercurea-Ciuc, 10 aprilie 2017 


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774