Până la vară se vor finaliza lucrările de reabilitare a drumului către Sântimbru Băi

S-a emis decizia de începere lucrărilor

(0 Votări)24 vizualizări

Porțiunea de aproximativ patru kilometri, rămasă neasfaltată pe drumul județean 123D spre Sântimbru Băi urmează a fi reabilitată de către Consiliul Județean Harghita, care a emis în data de 18 aprilie decizia de începere a lucrărilor. În cursul zilei de miercuri vor fi demarate lucrările de reabilitare. Borboly Csaba, a afirmat că la solicitarea locuitorilor s-a reușit continuarea lucrărilor de reabilitare a acestui drum, mai ales că la Sântimbru Băi există mai mult de o mie de case de vacanță, multe persoane locuiesc aici, nu numai la sfârșitul săptămâni. 

„Când am preluat reabilitarea drumurilor, lucrările au fost începute aproape de la zero. Am fost la un pas de a pierde finanțarea guvernamentală. După ce se vor finaliza lucrările de asfaltare pe această ultimă porțiune de patru kilometri, deplasarea de la ramificația din localitatea Sâncrăieni, până la capătul stațiunii se va desfășura pe drum asfaltat. Lucrările sunt preconizate a fi finalizate până în luna august, dat fiind faptul că executantul acestora are la dispoziție un termen limită de 120 de zile. Îmi exprim speranța ca aceste lucrări să fie finalizate mai repede”a afirmat președintele consiliului județean, Borboly Csaba. Acesta a făcut apel la înțelegerea locuitorilor în ceea ce privește restricționarea circulației pe durata lucrărilor, iar dacă există probleme în legătură cu accesul în curți să fie semnalate aceste aspecte.

S-a asfaltat în cursul anului trecut o porțiune cu o lungime de șase kilometri, iar odată cu finalizarea lucrărilor, se va reuși asfaltarea pe o porțiune de aproximativ zece kilometri. Contractul cu privire la reabilitarea drumului de la Sântimbru Băi, poate fi consulat la următorul link: http://investitii.judetulharghita.ro/node/893?language=hu .

Miercurea-Ciuc, 18 aprilie 2017


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774