Platformă on-line în vederea urmăririi stadiului investițiilor județene

S-a adoptat hotărârea de principiu care are în vedere asigurarea bunăstării familiilor din județ

(0 Votări)35 vizualizări

La ședința extraordinară a Consiliului Județean Harghita, din data de 4 octombrie pe ordinea de zi au figurat hotărâri care vizează buna desfășurare a activității la Şcoala Populară de Artă şi Meserii a Judeţului Harghita, sau participarea instituției în cadrul diferitelor asociații, derulărea programului „Ocrotirea şi conservarea imaginii satului harghitean” pe anul 2017.  De asemenea, cu ocazia Zilei Naționale a produselor agroalimentare românești, prin hotărârea adoptată în cadrul ședinței, Consiliul Județean Harghita va derula programul menit a promova valorile și produsele locale. Dat fiind faptul că s-a sistat furnizarea energiei termice la dispensarul de pe strada Petofi din Miercurea Ciuc, consiliul județean a hotărât să vină în ajutorul comunității, aprobând proiectul tehnic pentru instalarea unei centrale termice proprii și modernizarea instalațiilor de încălzire. 

La punctul diverse a fost prezentată platforma on-line realizată de consiliul județean în vederea asigurării unei mai mari transparențe a investițiilor derulate în județul Harghita. Borboly Csaba a menționat că: „Ne dorim ca prin intermediul acestei platforme atât locuitorii, persoanele interesate, dar și reprezentanții presei să obțină o imagine clară a stadiului de derulare a investițiilor implementate de consiliul județean”. Acesta a adăugat că se dorește cooptarea instituțiilor subordonate, a unităților administrative-teritoriale, astfel ca și informațiile referitoare la investițiile derulate de acestea, stadiul lucrărilor să fie poate fi accesate de orice persoană interesată. Totodată, președintele consiliului județean a menționat că această platformă va fi utilă și în ceea ce privește identificarea eventualelor impedimente, greutăți care sunt întâmpinate în procesul de implementare. Barabas Csaba, director în cadrul cabinetului președintelui consiliului județean, a prezentat platforma on-line care se află în lucru - http://investitii.judetulharghita.ro/ și a menționat că s-a adăugat un nou punct de meniu care se poate accesa la următorul link: http://bit.ly/2kmFRYk.

Consilierul județean, Kolozsvari Tibor a prezentat demersurile pe care Comisia pentru familie, sănătate, social și culte le-a întreprins în vederea asigurării bunăstării familiilor din județ, membrii consiliului județean votând hotărârea de principiu inițiată în acest sens.

Miercurea Ciuc, 4 octombrie 2017



[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774