Se caută firmă pentru lucrările de reabilitare a drumului județean care leagă Odorheiu-Secuiesc de Cristuru-Secuiesc

Consiliul Județean Harghita a publicat anunțul de organizare al licitației publice pentru executarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean cu...
(0 Votări)28 vizualizări

Consiliul Județean Harghita a publicat anunțul de organizare al licitației publice pentru executarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean cu o lungime de 22 km care leagă localitățile Odorheiu-Secuiesc și Cristuru-Secuiesc. Pe drumul județean 137 lucrările au fost împărțite în trei sectoare, iar conform proiectului tehnic pe lângă lucrările de asfaltare se vor reabilita trei poduri.

Sunt preconizate a fi executate și lucrări de realizare a unei benzi pentru biciclete în acele locuri în care structura drumului și situația drepturilor de proprietate asupra terenurilor de lângă drum o vor permite. Valoarea estimată a lucrărilor de proiectare este de aproximativ 500 mii lei, iar firmele interesate pot depune documentația până la data de 8 octombrie.
„Este vorba despre cel mai circulat drum din județul Harghita. Este secțiunea de drum care face posibilă intrarea în județul Harghita a circulației dinspre județul Mureș și care este folosită și pentru accesul dinspre județele Brașov sau Alba. Dorim să facilităm circulația atât a locuitorilor județului, cât și a turiștilor care sunt interesați în a vizita regiunea. Pe această porțiune de drum numeroase persoane se deplasează și cu bicicleta, ceea ce este periculos. Construirea pistelor de bicicletă pe tot cuprinsul județului are un rol important atât din punct de vedere al sănătății locuitorilor, cât și pentru facilitarea circulației la serviciu sau școală. Nu în ultimul rând, această porțiune de drum este intens folosită de cicliști și turiști”, a afirmat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.
Detalii referitoare la investiție:
http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/ro/node/3503 
Miercurea Ciuc, 5 octombrie 2020


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«martie, 2024»
lmmjvsd
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774