Secția ATI de la spitalul județean se va muta în sediu nou

În opinia executantului lucrărilor, se vor respecta termenele de finalizare 

(0 Votări)43 vizualizări

Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Miercurea-Ciuc trebuie mutată într-o nouă locație, iar în urma controlului desemnat de Ministerul Sănătății, termenul de finalizare a lucrărilor s-a stabilit pentru data de 30 aprilie. Pregătirea noului sediu al secției ATI se află în curs, iar în opinia executantului lucrărilor se vor respecta termenii de finalizare. 

La sediul consiliului județean a avut loc în data de 14 aprilie o întâlnire la care au participat Barti Tihamér, vicepreședintele Consiliului Județean Harghita, Szabó Barna, administratorul public al județului, Zsombori László, conducătorul Direcției generale de investiții din cadrul consiliului județean, Zonda Erika, directorul Direcției generale programe, proiecte, coordonarea instituțiilor subordonate și achiziții publice, directorul adjunct al direcției menționate în prealabil, Bálint András, dr. Demeter Ferenc, managerul spitalului județean, Ambrus Előd, directorul financiar al spitalului, Tar Gyöngyi, directorul Direcției Județene de Sănătate Publică și reprezentanții firmei care execută lucrările.
Tema discuțiilor a fost reprezentată de problemele care s-au ivit pe parcursul lucrărilor și s-au căutat soluții pentru a putea fi respectat termenul limită de finalizare a lucrărilor. Reprezentanții firmei care execută lucrările au declarat că se vor respecta acești termeni.
„Zsombori László, conducătorul Direcției de investiții din cadrul consiliului județean s-a aflat în cursul zilei de 15 aprilie la Brașov, unde a purtat discuții cu reprezentanții firmei pentru evitarea oricăror neajunsuri în ceea ce privește finalizarea lucrărilor” a afirmat vicepreședintele consiliului județean, Barti Tihamér.
„Pentru bunul mers al lucrurilor este nevoie de cooperare din partea celor care urmăresc bunul mers al activității spitalului și sunt pozitivi în găsirea soluțiilor la problemele ivite, însă în caz contrar nu fac altceva decât îngreunează finalizarea lucrărilor de renovare ale spitalului județean”, a spus Borboly Csaba, președintele consiliului județean.


Miercurea-Ciuc, 16 aprilie 2015   


Mai multe informații la: Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774