Crăciunul familiilor

( Votări)64 vizualizări
La concursul de recitare poezii şi interpretare colinde de Crăciun copiii participanţi pot să-şi aducă instrumentele muzicale.
În data de 15 decembrie în holul şi încăperile de la parterul sediului consiliului judeţean sunt organizate programe destinate întregii familii. Evenimentele sunt cuprinse în programul consiliului judeţean destinat familiilor din judeţ. 
 Cu începere de la ora 10,00 vor avea loc concursuri de confecţionare a ornamentelor de brad, a lumânărilor, respectiv concurs de desen pentru copii intitulat Crăciun pentru copii. Programul continuă pentru cei interesaţi cu împodobirea bradului de Crăciun şi construirea omului de zăpadă. Brazii împodobiţi vor fi dăruiţi familiilor şi asociaţiilor destoinice care şi-au demonstrat îndemânarea pe parcursul întrecerilor.
De la ora 12,00 vor avea loc evenimente specifice pregătirilor de Crăciun, binecuvântări, gânduri şi tăierea cozonacului, concurs de recitare poezii şi interpretare colinde de Crăciun. Copiii participanţi la acest concurs pot să-şi aducă instrumentele muzicale. Învăţarea colindelor de către cei mici, va fi îndrumată de Adam Katalin.
Cele mai îndemânatice famiilii vor fi premiate, iar cu începere de la ora 15,00 va avea loc programul copiilor de la Grădiniţa „Aranyalma” intitulat „S-a născut micul prunc”, urmat de spectacolul de teatru de păpuşi „Se zgribuleşte regele” prezentat de Asociaţia Csíki Anyák. Programul se va încheia cu spectacolul de Crăciun „O stea din Betlehem” al Ansamblului Kiss Kata din Ungaria.
 
Pe durata întregului program se va putea servi pâine cu unt, ceai, turtă dulce, vată de zahăr, buna dispoziţie fiind asigurată prin colindele de Crăciun şi atelierele de pictură pe faţă.
Organizatorii doresc ca această zi să fie una de sărbătoare pentru întreaga familie, astfel toţi cei interesaţisunt aşteptaţi să participe!
 
Miercurea-Ciuc, 13 decembrie 2012
 
POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«martie, 2024»
lmmjvsd
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774