Drum asfaltat la Dobeni, comuna Mugeni

(0 Votări)143 vizualizări

În cadru festiv a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, inaugurarea porțiunii drumului comunal 19 cu o lungime de un kilometru din  localitatea Dobeni, aparținătoare comunei Mugeni. La inaugurare a fost prezent președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, vicepreședintele consiliului județean Petres Sándor, consilierii județeni Incze Csongor și Toásó László, respectiv reprezentanții locali și cei ai cultelor din localitate.

Farkas Mózes, primarul localității Mugeni a catalogat asfaltarea drumului ca fiind un fapt istoric și și-a exprimat bucuria vizavi de faptul că se poate circula în condiții normale pe acest drum. Totodată și-a exprimat mulțumirea față de consiliul județean, cel local și localnici, pentru reușita proiectului cu privire la activitățile de asfaltare.
În discursul său, vicepreședintele consiliului județean Petres Sándor a pus accent pe puterea exemplului oferită prin intermediul unității și voinței puternice: „Toamna este perioada recoltelor, aceasta este perioada în care culegem roadele activităților derulate pe parcursul anului, fapt ce trebuie sărbătorit. Conducerea locală a dat dovadă de voință și unitate și astfel s-a reușit ducerea la bun sfârșit a lucrărilor de asfaltare”, a afirmat vicepreședintele consiliului județean.
„Pentru realizarea lucrărilor de asfaltare, locuitorii din Dobeni nu au stat cu mâinile în sân!”, a afirmat președintele consiliului județean Borboly Csaba. În opinia sa locuitorii de aici sunt un exemplu, iar atitudinea altruistă a comunității a fost esențială pentru executarea cu succes a lucrărilor. Pentru această reușită președintele consiliului județean a ținut să mulțumească comunității din Dobeni, primăriei și liderilor localității. „Să avem încredere în faptul că prin cooperare și atenție unii față de ceilalți, totul este posibil. Este adevărată zicala conform cărei cei din urmă vor fi cei dintâi, deoarece se poate și trebuie să transformăm dezavantajele în avantaje”, a afirmat Borboly Csaba.
Inaugurarea drumului a fost urmată de sărbătorirea evenimentului la casa de cultură din localitate.


Miercurea-Ciuc, 10 noiembrie 2013

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774