S-a deschis Târgul Produselor Tradiţionale şi Locale în Miercurea Ciuc
Vineri şi sâmbătă, 26-27 martie 2010, cu ocazia Târgului Produselor Tradiţionale şi Locale, Piaţa Libertăţii din Miercurea Ciuc găzduieşte standuri cu produse oferite spre vânzare. „Este necesar ca vizitatorii să fie conştienţi de faptul că produsele locale sunt mai sănătoase. Obiectivul nostru este ca pe rafturile magazinelor din ţară şi din străinătate să ajungă din ce în ce mai multe produse tradiţionale şi locale”, a declarat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita cu ocazia deschiderii târgului.
Ultima actualizare: vineri, 26 martie 2010
Târgul Produselor Tradiţionale şi Locale este deja la a doua ediţie. Evenimentul este organizat de către Serviciul de Dezvoltare Rurală al Consiliului Judeţean Harghita în cadrul programului „Promovarea produselor tradiţionale”, împreună cu Primăria Municipiului Miercurea Ciuc. Pe lângă cârnaţi, şuncă, caşcaval şi produse de panificaţie tradiţionale pot fi găsite şi legume, fructe, produse de apicultură, sirop din fructe de pădure, gem, compoturi. Nu lipsesc nici produsele tradiţionale meşteşugăreşti şi nici scrierea ouălor de paşti.
Miercurea Ciuc, 26 martie 2010