S-au prezentat întreprinzătorilor oportunităţile de finanţare

( Votări)48 vizualizări
În data de 29 martie, în palatul administrativ din Miercurea Ciuc, la invitaţia Consiliului Judeţean Harghita Török Csaba, directorul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Târgu Mureş şi Fancsali Kálmán, responsabilul pentru programele din judeţul Harghita au prezentat celor interesaţi posibilităţile de atragere de fonduri nerambursabile.

Întreprinderile mici şi mijlocii din judeţul Harghita au posibilitatea de a depune proiecte pentru mai multe tipuri de dezvoltare. Există lansări de proiecte pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager, sprijinirea meşteşugurilor şi artizanatului, prin care sunt finanţate participările la târguri şi expoziţii organizate în ţară sau în străinătate, realizarea unei pagini web şi elaborarea de publicaţii de promovare a activităţilor meşteşugăreşti. Întreprinderile având ca domeniu de activitate comerţul sau prestarea de servicii pot depune proiecte pentru achiziţionarea de cititoare de cod de bare, aparate de marcat electronice fiscale, respectiv echipamente specifice activităţii lor. În cadrul programului Start pot obţine finanţare acele persoane fizice cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, respectiv microîntreprinderile care funcţionează de nu mai mult de doi ani. Lansările de proiecte pot fi accesate pe pagina web www.aippimm.ro, cei interesaţi putând obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon 0265-311660. Nu pot depune proiecte acele firme care au datorii fiscale sau nu au profit.
Török Csaba, directorul biroului teritorial a solicitat celor prezenţi ca în cazul în care au orice fel de întrebări sau probleme în privinţa elaborării şi depunerii proiectelor, să se adreseze cu încredere instituţiei pe care o conduce fie prin e-mail sau prin telefon, deoarece pot oferi sprijin profesional în cazul fiecărui proiect.
 
Miercurea Ciuc, 29 martie 2010  
POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«mai, 2024»
lmmjvsd
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774