„Străin am fost şi m-aţi primit...” (Matei 25,31-46)

Puteți să găzduiți pelerini și în acest mod să vă alăturați Marii Clăci

(0 Votări)43 vizualizări

Aproximativ un sfert din locurile de cazare cu plată – pensiuni, hoteluri, case de oaspeți – din județul Harghita nu sunt încă ocupate în perioada în care Papa Francisc se va afla în vizită în județul Harghita. Aceste date reies dintr-un studiu efectuat în acest sens de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, instituție subordonată Consiliului Județean Harghita.

. Totodată, reiese și faptul că administrațiile locale din județ se pregătesc pentru primirea pelerinilor, urmând a fi puse la dispoziția acestora mai multe mii de locuri de cazare în școli, săli de sport, case de cultură. Consiliul Județean Hargita a făcut un apel și către populație de a semnala dacă găzdui pelerini cu ocazia vizitei Papei, sau în perioada cuprinsă între vizita papală și pelerinajul de Rusalii. Pe baza feedback-ului de până acum, de mare interes se bucură și șirul de evenimente care va fi organizat între sărbătorile mai sus-amintite, și anume Zilele Județului Harghita, mulți preferând să petreacă timpul în această regiune.

„Cea mai mare clacă din județul Harghita va fi reprezentată de pregătirile în vederea organizării și desfășurării vizitei Papei Francisc, primirea și găzduirea în mod corespunzător a pelerinilor”, a evidențiat  Borboly Csaba. Acesta a mai adăugat spunând că această vizită este o bună ocazie de a demonstra că oamenii de aici au sufletul mare și sunt gazde primitoare.

Apelul lansat către populație poate fi accesat la următorul link:

https://www.borbolycsaba.ro/ro/strain-am-fost-si-m-ati-primit-matei-2531-46/

Miercurea Ciuc, 27 martie 2019


[ Culte Religioase ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774