Numește-i pe cei mai buni!

ANUNŢ - către tineri/organizații neguvernamentale/instituții/școli din județul HarghitaConsiliul Județean Harghita premiază și în acest an...
(0 Votări)72 vizualizări

ANUNŢ - către tineri/organizații neguvernamentale/instituții/școli din județul Harghita
Consiliul Județean Harghita premiază și în acest an cei mai valoroşi şi merituoşi tineri din judeţul Harghita, care prin munca lor voluntară, perseverența și creativitatea lor oferă un exemplu nu numai celorlalți tineri, dar și comunității în care trăiesc.

Festivitatea de premiere va avea loc  în cadrul Conferinței pentru tineret din data de 9 mai 2014, organizată cu ocazia desfășurării programului Ziua Națională a Tineretului.

În cadrul campaniei Numeşte-i pe cei mai buni! aşteptăm propunerile dvs. pentru acei tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani care vor fi premiați pentru activitatea lor specific comunitară din anul 2013-2014.

Se vor premia patru categorii:

1. Tinerii voluntari
Se vor premia tinerii voluntari cei mai eficienți, cu o activitate deosebită desfășurată pentru cauza comunității în care trăiesc, respectiv care participă în proiecte locale comunitare de importanță deosebită.

2. Tinerii pentru cultură
În această categorie se vor premia tinerii care prin munca lor voluntară contribuie la păstrarea tradițiilor culturale locale, respectiv promovarea valorilor culturale, tinerii care au contribuit la realizarea unor proiecte culturale care constituie exemple de bună practică.

3. Tinerii pentru protecția mediului și un stil de viață sănătos
În această categorie se vor premia tinerii care prin activitatea lor voluntară contribuie la protecția mediului și la educația tinerilor în vederea ocrotirii mediului, respectiv la promovarea unui stil de viață sănătos și responsabil.

4. Tinerii meșteșugari și agricultori
În această categorie se vor premia tinerii care își fundamentează condițiile de trai de toate zilele pe agricultură și produse meșteșugărești tradiționale, folosind materii prime locale, naturale, promovând astfel viața în armonie cu natura, păstrarea tradițiilor, respectiv agricultura ecologică.

Condiții de participare:
- propunere scrisă în favoarea tânărului care descrie activitatea acestuia în pentru comunitate din anul 2013-2014
- completarea formularului de înscriere, care se poate accesa aici.

Data limită de depunerea propunerilor:  1 mai 2014.

Propunerile se adresează Consiliului Județean Harghita și se depun la sediul acestuia din Miercurea-Ciuc, Piața Libertății, nr. 5, camera 208.
Informaţii suplimentare se pot obţine de la adresa de e-mail info@societaticivile.ro sau de la numărul de telefon 0266-207700, interior 1408.

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774