Ultimele finisaje la secția ATI de la spitalul județean

(0 Votări)74 vizualizări

În cursul zilei de 19 mai, la sediul Spitalului Județean de Urgență Miercurea-Ciuc a avut loc o conferință de presă în legătură cu stadiul lucrărilor de la sediul secției ATI.
Au fost prezenți președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, respectiv Barti Tihamer, managerul spitalului Demeter Ferenc și reprezentantul firmei Fundamenta. 

„Am ajuns la ultimele finisaje în ceea ce privește lucrările de la secția ATI. Chiar dacă finalizarea lucrărilor a întârziat, din motive independente de voința noastră și care au avut de-a face cu reîntocmirea documentațiilor, sunt foarte bucuros că prin colaborare și conlucrare am ajuns la acest moment”, a spus Borboly Csaba care a ținut să mulțumească echipei conduse de vicepreședintele Barti Tihamer și tuturor celor care au pus umărul la finalizarea lucrărilor de reabilitare. 

Barti Tihamer, în discursul său și-a exprimat mulțumirea față de modul în care au fost abordate și duse la bun sfârșit lucrările, completând că „în momentul finalizării lucrărilor la secția ATI, se va depune documentația în vederea demarării procedurii de achiziție publică pentru sistemul de ventilație al spitalului”.

Demeter Ferenc, managerul spitalului a spus că investițiile de acest gen sunt necesare pentru asigurarea condițiilor civilizate de îngrijire a bolnavilor și a încurajat continuarea lucrărilor de renovare.

Lucrările au cuprins renovarea a patru saloane, holul de acces și grupurile sanitare aferente, saloanele destinate personalului și depozitele. Autorizația de funcționare așteaptă să fie semnată de către conducătorul Direcției Județene de Sănătate Publică.

 

Miercurea-Ciuc, 19 mai 2015 


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774