Workshop-ul Youth&SPA cu ocazia Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor

(0 Votări)12 vizualizări

Proiectul Youth&SPA finanțat prin programul Erasmus + are oportunitatea să susțină o sesiune în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor (EWoRc) la Brussels, în data de 8 octombrie 2019.  “EWoRC reprezintă un eveniment de patru zile organizat anual, în cadrul căruia orașele și regiunile arată capacitatea lor de a crea locuri de muncă și de a contribui la dezvoltare, de a implementa politica de coeziune a Uniunii Europene, și de a demonstra importanța nivelului local și regional pentru o guvernare europeană bună.” 

Consiliul Județean Harghita participă în calitate de partener la implementarea proiectului Youth&SPA. Proiectul are ca scop lansarea unui dialog transnațional și interregional dintre tineri și factorii decizionali, cu sprijinirea Acțiunii Cheie din cadrul Programului Erasmus +. Obiectivele proiectului vizează identificarea bunelor practici, formularea Strategiei de Tineret și a recomandărilor în vederea creșterii atractivității orașelor mici balneare din zonele rurale pentru tineri. Informații detaliate legate de proiect precum și despre rezultatele obținute cu ocazia întâlnirilor internaționale puteți accesa pe site-ul: https://youthandspa.eu/

Cu ocazia sesiunii vom pune accentual pe cele 4 provocări principale cu carese confruntă orașele rurale, cum ar fi lipsa cooperării și coeziunea rurală-teritorială, migrația tinerilor, interes scăzut față de procesele decizionale și participare slabă la alegerile UE. Scopul nostru este promovarea dialogului dintre tineri și factorii decizionali în aceste teme în vederea găsirii unor soluții comune pentru rezolvarea lor.

Participarea la workshop este liberă dar presupune acoperirea cheltuielilor de deplasare (transport, cazare, masă) și necesită înregistrare preliminară. Informații suplimentare legate de Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor, precum și formularul de înregistrare găsiți la adresa:

https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions/582_en

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la adresa internationaloffice@hetfa.hu


[ Știri internaționale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774