Munţii Harghita
joi, 23 mai 2024 06:51:23

În vizită

Interalpin

interalpinsite

Târgul din Innsbruck este cel mai mare târg pentru tehnologie montană pe lume, în ani pari se organizează acest târg şi sunt prezentate cele mai inovative produse şi trenduri actuale ale industriei de profil.

Cheile Grădiştei

logochgr

Complexul turistic este situat în judeţul Braşov, lângă comuna Moeciu, la doar 30 km de oraşul Braşov. Complexul este format din două resorturi: Resort Cheile Grădiştei Moeciu şi Resort Cheile Grădiştei Fundata.

Parcul de animale sălbatice Ivó

logo

Parcul se află în judeţul Harghita, lângă localitatea Izvoare, la 30 km de oraşul Odorheiu Secuiesc. Parcul se extinde pe o suprafaţă de 320 hectare, găzduind mai multe specii de animale sălbatice cum ar fi cerbul comun, cerbul lopătar, căprioara şi muflonul.

Kreischberg

Kreischberg-Logo

Reţeaua de pârtii de schi, cu lungime de 42 km, se află în apropierea oraşului Murau, la o înălţime de 1400-2200m. Pârtia preferată a schiorilor extremi şi a pasionaţilor de snowboard, gazda cupei mondiale de snowboard din 2015. Traseele de bicicletă au o lungime de 140 km.

Turracher Höhe

Logo Turracher HoeheStaţiunea Turracher Höhe se află între Steierland şi Karinthia, la o înălţime de 1400-2200m. O reţea de pârtii de schi de 38 km lungime, un parc tematic, respectiv cel mai lung roller-coaster alpin din Europa stă la dispoziţia turiştilor.

Salzstiegl

salzstiegl

Salzstiegl se află în apropierea localităţii Hirschegg, la înălţime de 1300-1700m. Reţeaua pârtiilor de schi este de 15 km lungime şi se află integral în domeniu privat. Iarna este utilizat de schiori, vara de iubitorii sporturilor cu motoare.

Zauberberg - Semmering

zauberberg

Staţiunea Zauberberg - Semmering se află la 70 km de la Viena, la înălţime de 1000-1360m. Reţeaua pârtiilor de schi are o lungime de 14km, este dotat cu parc de biciclete, în ani pari se organizeaza curse în cadrul cupei mondiale de schi.