Consiliul Judeţean Harghita
miercuri, 24 aprilie 2024 22:03:04
Consiliul Judeţean Harghita
Proces verbal al ședinței CJH din 18 decembrie 2015

ROMÂNIA

JUDEŢUL HARGHITA                                                                                 

CONSILIUL JUDEŢEAN

DIRECŢIA GENERALĂ ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ LOCALĂ

COMPARTIMENTUL CANCELARIA CONSILIULUI JUDEŢEAN HARGHITA

 

Proiect de Proces verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Harghita

din data de 18 decembrie 2015

 

Denumirea consiliului: CONSILIUL JUDEŢEAN HARGHITA

Data: 18 decembrie 2015

Subiectul şedinţei: Dezbaterea şi aprobarea proiectelor de hotărâri cuprinse în ordinea de zi.

Catalogul membrilor:

 

Nr. Crt.

NUMELE ŞI PRENUMELE

PARTID

1.

BORBOLY CSABA

UDMR

2.

AMBRUS SÁNDOR

UDMR

3.

ANDRÁS ATTILA

UDMR

4.

BARTI TIHAMÉR

UDMR

5.

BECZE ISTVÁN

UDMR

6.

BEGE KÁROLY

UDMR

7.

BENDE SÁNDOR

UDMR

8.

BENYOVSZKI LAJOS

UDMR

9.

BÍRÓ BARNA BOTOND

UDMR

10.

BURUS-SIKLÓDI BOTOND

UDMR

11.

CSILLAG PÉTER

MPP - PCM

12.

DAJKA TÜNDE

UDMR

13.

DANGULY ERVIN

EMNP - PPMT

14.

FERENCZ-SALAMON ALPÁR

UDMR

15.

INCZE CSONGOR

UDMR

16.

JÉRE ELEMÉR

UDMR

17.

KOZMA ISTVÁN FLORIN

UDMR

18.

MARCU RĂDUCU IOAN

PSD

19.

MIKLOS GHEZA

UDMR

20.

OROSZ-PÁL LEVENTE

EMNP - PPMT

21.

POP ADRIAN

PNL

22.

PROCA ION

PNL

23.

RÁCZ ÁRPÁD

UDMR

24.

SALAMON ZOLTÁN

MPP - PCM

25.

SÁNDOR BARNA

UDMR

26.

SEBESTYÉN CSABA-ISTVÁN

MPP - PCM

27.

SORBÁN ATTILA

EMNP - PPMT

28.

SZENTES ANTAL

UDMR

29.

THAMÓ CSABA

MPP - PCM

30.

TÓÁSÓ LÁSZLÓ

UDMR

31.

VÁNYOLÓS ISTVÁN ALBERT

UDMR

 

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Harghita a fost convocată de președintele Consiliului Județean Harghita, domnul Borboly Csaba, prin Dispoziţia nr. 1608/2015, în conformitate cu prevederile art. 94 alin. 1, 3 şi art. 106 alin. 1 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu completările şi modificările ulterioare.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba deschide şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Harghita în Sala de protocol a Consiliului Județean Harghita și salută pe toți cei prezenți.       

 

Domnul Egyed Árpád secretarul județului salută pe cei prezenţi declară că în conformitate cu Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, sunt îndeplinite condiţiile pentru desfăşurarea şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Harghita. Din cei 31 de membrii în funcție 10 consilieri judeţeni sunt absenți, domnii Csillag Péter, Danguly Ervin, Ferencz Salamon Alpár, Marcu Răducu Ioan, Miklos Gheza, Rácz Árpád, Orosz Pál Levente, Sorbán Attila, Pop Adran și Thamó Csaba Zsolt, Consiliul este legal întrunit cu 20 de membrii prezenți la ședință, și președintele Consiliului Județean Harghita. Ședința este statutară.

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune scoaterea Proiectului de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Harghita nr. 102/2015 privind numirea reprezentanților Consiliului Județean Harghita în Consiliul de conducere al Fundației Județene pentru Tineret Harghita și finanțarea unor programe de utilitate publică pentru tineret de pe ordinea de zi având în vedere că nu are caracter de urgență (extraordinar) și trebuie modificat  Proiectul de hotărâre privind  modificarea Hotărârii Consiliului Județean Harghita nr. 306/2015  privind aprobarea nivelului taxelor județene pentru anul fiscal 2016, ale căror stabilire este de competența Consiliului Județean Harghita deși s-ar fi vrut reducerea taxelor legislația nu permite acest lucru și la bani a fost adunat tot și la  Zetea a fost restrânsă cureaua ca să poată plăti toate facturile care au fost depuse în această perioadă de colegi, întreabă dacă are cineva observații la ordinea de zi și supune la vot ordinea de zi modificată.

Rezultatul votului: 18 Da.

 

 

Se trece la primul punct de pe ordinea de zi

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adițional nr. 1/2015 la Contractul de finanțare nr. 4693/08.10.2013 încheiat între Ministerul Fondurilor Europene și Județul Harghita, prin Consiliul Județean Harghita, în vederea asigurării prelungirii termenului de implementare a proiectului ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Harghita”, cod SMIS-CSNR 38402 și asigurarea finanțării din bugetul de venituri și cheltuieli al Județului Harghita pe anul 2016

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba menționează că aici a fost rearanjat bugetul.  

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare proiectul de hotărâre privind aprobarea Actului adițional nr. 1/2015 la Contractul de finanțare nr. 4693/08.10.2013 încheiat între Ministerul Fondurilor Europene și Județul Harghita, prin Consiliul Județean Harghita, în vederea asigurării prelungirii termenului de implementare a proiectului ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Harghita”, cod SMIS-CSNR 38402 și asigurarea finanțării din bugetul de venituri și cheltuieli al Județului Harghita pe anul 2016.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba menționează faptul că Domnul consilier Benyovszki Lajos nu a votat.

Domnul Egyed Árpád secretarul județului atrage atenția că nu funcționează aparatul de vot corespunzător adică  afișajul electronic.

Rezultatul votului: 18 Da.

 

Se trece la următorul punct de pe ordinea de zi

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional de prelungire a duratei Contractului de finanțare nr. 3344/2012, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor și indicatorilor proiectului „Centru inovativ de dezvoltare economică în Judeţul Harghita - Harghita Business Center - Incubator de afaceri”, cod SMIS 28053 și în vederea asigurării funcționalității acestuia din bugetul de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2016

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba spune că și aici situația este asemănătoare în ultimele zile ale anului, bugetul trebuie regândit.

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional de prelungire a duratei Contractului de finanțare nr. 3344/2012, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor și indicatorilor proiectului „Centru inovativ de dezvoltare economică în Judeţul Harghita - Harghita Business Center - Incubator de afaceri”, cod SMIS 28053 și în vederea asigurării funcționalității acestuia din bugetul de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2016.

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune ca votul să se desfășoare cu ridicarea mâiniilor.

 

Domnul Egyed Árpád secretarul județului propune de asemenea votul cu ridicarea mâinii deoarece nu funcționează aparatul de vot

Rezultatul votului: 18 Da.

 

Se trece la următorul punct de pe ordinea de zi

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional de prelungire a duratei Contractului de finanțare nr. 129485/08.06.2012, în scopul îndeplinirii a obiectivelor și indicatorilor proiectului „Plan de Management Integrat revizuit pe principii N2000 pentru Parcul Naţional Cheile Bicazului-Hăşmaş, ROSCI0027, ROSPA0018”, cod SMIS-CSNR 36868 și în vederea asigurării funcționalității acestuia din bugetul de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2016

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba spune că prima dată să se voteze cu aparatul de vot și dacă nu va funcționa se va trece la votul cu mâna

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional de prelungire a duratei Contractului de finanțare nr. 129485/08.06.2012, în scopul îndeplinirii a obiectivelor și indicatorilor proiectului „Plan de Management Integrat revizuit pe principii N2000 pentru Parcul Naţional Cheile Bicazului-Hăşmaş, ROSCI0027, ROSPA0018”, cod SMIS-CSNR 36868 și în vederea asigurării funcționalității acestuia din bugetul de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2016

Rezultatul votului: 18 Da.

 

Se trece la următorul punct de pe ordinea de zi

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional de prelungire a duratei Contractului de finanțare nr. 2/2008, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor și indicatorilor proiectului „Reabilitarea DJ 132”, cod SMIS 1222 și în vederea asigurării funcționalității acestuia din bugetul de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2016

Domnul preşedinte Borboly Csaba întreabă dacă cineva are observații intervenții?

 

Domnul consilier județean Benyovszki Lajos mulțumește că i s-a acordat cuvântul și dorește să pună o întrebare D-lui Secretar al Județului Egyed  Árpád și anume în cazul celor 4 proiecte cu finanțare europeană acele cheltuieli care au fost acceptate ca eligibile și trec pe următorul an  vor fi plătite din bugetul județului după câte știe?

 

Domnul Egyed Árpád secretarul județului răspunde că poate să dea un răspuns de principiu în mod concret nu se ocupă cu aceste lucruri, principiul este că dacă termenul de execuție se prelungește la acele proiecte, deci de la caz la caz este un specific dar principiul este că și dacă și eligibilitatea nu se prelungește atunci cheltuielile vor fi suportate din bugetul județului, eventual sunt și alte situații de la caz la caz eventual acceptă ca și cheltuielile să fie prelungite, dar unde nu există acest lucru acolo cheltuielile vor fi în sarcina bugetului județului.

Domnul vicepreşedinte Barti Tihamér spune că într-adevăr cum a spus domnul secretar  sunt părți în proiecte europene, proiecte cu hotărâre de consiliu la majoritatea proiectelor se prelungește perioada până la mijlocul anului viitor de aceea trebuie prelungite contractele și dacă ne uităm în ansamblu trebuie de aceea trebuie să prelungim contractele și dacă ne uităm în ansamblu, proiectul cu deșeurile care este cel mai mare proiect și care este în etapa a II- a  care va trece pe anul următor cu cheltuieli eligibile-cheltuieli europene dar în afară de asta cheltuielile care nu vor fi eligibile și care vor trece în anul următor va trebui plătite din bugetul județului.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional de prelungire a duratei Contractului de finanțare nr. 2/2008, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor și indicatorilor proiectului „Reabilitarea DJ 132”, cod SMIS 1222 și în vederea asigurării funcționalității acestuia din bugetul de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2016

Rezultatul votului: 20 Da.

 

Se trece la următorul punct de pe ordinea de zi

 

Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Harghita nr. 306/2015 privind aprobarea nivelului taxelor județene pentru anul fiscal 2016, ale căror stabilire este de competența Consiliului Județean Harghita

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba spune că trebuie să revenim la taxe, legislația nu permite scăderea taxelor și trebuie modificat hotărârea.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Harghita nr. 306/2015 privind aprobarea nivelului taxelor județene pentru anul fiscal 2016, ale căror stabilire este de competența Consiliului Județean Harghita

Rezultatul votului: 19 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune aprobarea schimbării ordinii punctelor de pe ordinea de zi, ca punctul nr. 7 de pe ordinea de zi să devină nr. 6 de pe ordinea de zi.

Rezultatul votului: 20 Da.

Proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Harghita nr. 293/2015 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a 20 % din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor, pe anul 2015 cu modificările și completările ulterioare

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune să se discute cazul comunei Porumbeni pentru că Dl. primar de la Porumbeni a trimis o adresă prin care solicită- cu speța de la comuna Căpâlnița, au construit o clădire pentru locuință de serviciu, însă nu se racordează electric până când nu plătesc și fără electricitate nu se pot muta acolo tinerii și înainte de crăciun ar fi fost benefic să fie posibil acest lucru, aici ar fi necesar 70.000 lei, comuna Ditrău a oferit/renunță la 10.000 lei menționează că iarăși zona Gheorgheni ajută și întreabă dacă sunt eventual și alte localități care renunță?

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune să se aprobe o modificare, la comuna Ditrău să fie scăzut cu 10.000 lei și la comuna Porumbeni să fie mărit această poziție cu 10.000 lei. Din păcate nu sunt bani și a fost verificat tot anul nu pot fi acordați sume din fondul rezervă nu intră în această categorie, speră că hotărârea va fi avizată favorabil de comisiile specialitate, da avizul comisiei economice este favorabil

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Harghita nr. 293/2015 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a 20 % din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor, pe anul 2015 cu modificările și completările ulterioare.

Rezultatul votului: 19 Da.

 

Se trece la următorul punct de pe ordinea de zi

 

Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015

Domnul preşedinte Borboly Csaba spune că ultimul punct de pe ordinea de zi este proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Harghita pe anul 2015 și întreabă comisia de specialitate juridică și comisia de specialitate economică dacă proiectul este avizat favorabil totodată invită pe Dl. director general economic Bicăjanu Vasile să ia cuvântul.

Domnul director general economic Bicăjanu Vasile menționează că au primit pentru Școlile Speciale 416.000 lei, se cuprind sumele în buget și se retrag banii cu care au fost ajutate școlile, pentru Centrul Școlar pentru educație incluzivă Ocland suma 110.000 lei, Centrul Școlar pentru educație incluzivă Bilbor 55.000 lei, Liceul Tehnologic Special Sfânta Ana 5.000 lei, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Harghita 180.000 lei au încercat să facă economii pentru proiectul deșeuri 1.400.000 lei, au fost solicitate virări de credite pentru salarii consiliul județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltul a solicitat virări de credit 10.000 lei pentru prevenirea și combaterea inundațiilor pentru uniforme și echipament, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita au solicitat virări de credite salarii de bază 5.000 lei, au făcut economii la material și prestări servicii 8.000 lei și au nevoie la detașări transferări 3.000 și hrană pentru oameni 5.000 lei, Direcția generală management a solicitat virare de credite de la programul de dezvoltare regională și socială, programul reprezentanța și promovare și prezentare a județului Harghita pe lângă instituțiile UE au diminuat 5.000 de lei pentru deplasări aveau o solicitare și pentru Școala Populară de Artă solicitare virare de credit de la bunuri și servicii 23.000 lei și sa majorat la cheltuieli de personal pentru asigurarea activității instituției, Centrul județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale au solicitat virări de credite la același capitol, s-a diminuat programul simboluri istorice secuiești România-Ungaria cu suma de   12. 200 lei și Programul Manualul „Székelység története” cu suma de 115.000 lei și s-a majorat Programul editarea materialelor de specialitate cu suma de 138.000 lei și a mai solicitat 12.000 lei virări de credite Direcția generală management a solicitat suplimentarea creditului de angajament în valoare de 30.000 lei la consultanță și expertiză în vederea demarării achiziției publice de servicii de consultanță tehnică și pregătirea sistemului online integrat de informații al Consiliului Județean Harghita. Aduce la cunoștința consiliului că au reușit să colecteze 62. 000 000 lei și au promisiune de la cerere de rambursare cel puțin 15.000.000 lei deci în total o sa fie la 77.000.000 lei. Se speră că vor primi 20.000.000 lei dar nu sunt chiar imperios necesare de la Ministerul de finanțe dar crede că se vor descurca cu plățile care vor face la proiectele europene, la deșeuri.

Domnul președinte Borboly Csaba, înainte de votarea pe articole a bugetului de venituri și cheltuieli, precizează, că votul la fiecare articol din proiectul de hotărâre se referă la toate anexele, capitolele, subcapitolele, titlurile, articolele, și aliniatele articolului respectiv, și va fi votat în forma retrimisă, reformulată.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 1 al proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015 –se modifică bugetul

Rezultatul votului: 21 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 2 al  proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015 – sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, finanțare cheltuieli la nivelul județului cu suma de 416.000 lei pentru Învățământ special

Rezultatul votului: 21 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 3 al proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015- diminuare cheltuieli la mai multe subcapitole

Rezultatul votului: 21 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 4 al proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015 – virări de credite regrupări în cadrul aceleași articole la mai multe instituții subordonate

Rezultatul votului: 19 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 5 al  proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015-rectificare buget la Editura Harghita- diminuări la partea de venituri și la partea de cheltuieli

Rezultatul votului: 17 Da, 2 Abțineri.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 6 al  proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015- rectificare buget la Centrul Cultural și de Arte Lăzarea- diminuări la partea de venituri și la partea de cheltuieli

Rezultatul votului: 19 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 7 al  proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015-rectificare buget Centrul Cultural județean Harghita- diminuări la partea de venituri și la partea de cheltuieli

Rezultatul votului: 19 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 8 al  proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015-rectificare buget Școala Populară de Artă-virări de credite bugetare între titluri

Rezultatul votului: 18 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 9 al proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015-rectificare buget Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Harghita-virări de credite bugetare între programe în cadrul aceluiași capitol

Rezultatul votului: 19 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare Art. 10 al proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015-se modifică Lista programelor și proiectelor care vor fi derulate de către Consiliul Județean Harghita în anul 2015

Rezultatul votului: 20 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba propune spre aprobare întregului proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Harghita pe anul 2015.

Rezultatul votului: 20 Da.

 

Domnul preşedinte Borboly Csaba întreabă la Diverse dacă cineva are observații propuneri și totodată invită participanții la Festivitatea de deschidere al Târgului de iarnă care va avea loc și la o ciocnire de pahar, mulțumește pentru activitatea depusă în anul curent, invită pe D-na consilier județean Dajka Tünde să ia cuvântul și menționează că este îmbucurător că  ședința se va termina cu luarea de cuvânt a unei doamne.

D-na consilier județean Dajka Tünde menționează despre întâlnirea cu echipa de hochei a Sportclub Miercurea Ciuc care a avut loc tot în această sală și specifică faptul că din același sprijin sportiv a primit o sumă semnificativă sportiva D-na Tófalvi Éva, ea pe lângă rezultatele sportive este un personaj exemplar deoarece a rămas acasă nu a plecat în străinătate deși a primit oferte serioase, pe lângă asta este președinta Organizației femeiilor din Miercurea Ciuc, asumându-și astfel și un rol public, deasemenea exprimă o rugăminte la aparatul de specialitate că la proiectul bugetului de anul viitor să ia în considerare performanțele asemănătoare cu cele ale sportivei menționate.

Domnul preşedinte Borboly Csaba mulțumește pentru intervenția d-nei consilier face o precizare,- spune cum a vorbit și D-na consilier județean Dajka Tünde,face apel încă o dată să se facă propuneri, se lucrează la bugetul de anul viitor, bugetul național a fost aprobat deja, au început consultările pentru bugetul de anul viitor, probabil în luna ianuarie după ce trec cele 45 de zile în a doua parte a lunii ianuarie va putea fi adoptat bugetul județului, sunt 3 săptămâni de vacanță școlară, aparatul propriu va lucra și în acea perioadă, invită încă o dată dacă cineva are propuneri să vină, mulțumește pentru această munca depusă în mod pașnic pentru realizările, chiar dacă au fost divergențe ca în cazul steagului în ședința din Zetea, speră că prin dialog aceste neînțelegeri pot fi depășite, în județ să domine liniștea și pacea, așa cum a menționat și mai înainte să fie mai puține adversități și mai multă muncă. Crede că s-a lucrat și până acum sub egida a mai multă muncă mai puține divergențe, din păcate au fost mai multe intenții de fi trași la periferie, să se participe la evenimente care nu aveau însemnătate în viața acestui consiliu anterior dar dacă se va continua pe calea de mijloc, poate fi încheiat această perioadă cu succes , urează Crăciun și Un An Nou fericit cu realizări de asemenea invită la festivitatea de deschidere a Târgului și la o ciocnire de pahar.

 

Minuta Ședinţei Consiliului Judeţean Harghita din data de 18 decembrie 2015 cu număr de înregistrare  nr. 31093/23.12.2015 face parte integrantă din prezentul Proces-verbal.

Drept pentru care s-a încheiat prezentul Proces-verbal.

 

Miercurea Ciuc, la  11 ianuarie 2016

 

Preşedinte

Borboly Csaba

 

 

Secretarul Judeţului

Egyed Árpád

 

 

Director general

Romfeld Mária Magdolna

 

 

Coordonator compartiment

Szabó Zsolt Szilveszter